2008. december 31., szerda

xVideoServiceThief-A videóletöltő

Esett itt már szó a Pytube nevű programról, mellyel szintén videókat tölthetünk le webes videómegosztó oldalakról, de azt gondolom hogy az xVideoServiceThief szolgáltatásait tekintve egy újabb lépést jelent ebben a kategóriában. Az egyik dolog amiért ezt mondom, a fogd és dobd technika (Drag & Drop) megjelenése, amely szuper hasznos lehet ha mondjuk az ember egy előadó klipjeit akarja letölteni. Csak rákeresünk, és a találati listából szépen beledobáljuk az xVideoServiceThief kicsiny ablakába a klipeket.


Ezek után a program már tölti is ezeket, ráadásul párhuzamosan a több fájlt. Ha kérjük, akkor ezeket a fájlokat rögtön a kívánt formára konvertálja, és így menti a merevlemezre.


Számtalan beállítási lehetőségünk van, és a támogatott oldalak száma is igen bőséges, de várhatóan a későbbi verziókban ez még tovább bővül, és ezért sem kell semmit tennünk, hiszen automatikusan frissül a program minden indulásnál.
Sok funkciót és előnyt sorolhatnék még fel, de szerintem mindenki próbálja ki, és tapasztalja meg hogy mennyire gördülékeny és kézreálló ez a kis alkalmazás.



A telepítés pofon egyszerű, hiszen az egész csomagot letölthetjük egyetlen tömörített fájl formájában, amit csak kicsomagolunk egy nekünk színpatikus könyvtárban, és már indíthatjuk is az xvst nevű fájl segítségével.
Azért egy-két dologra érdemes odafigyelni! Egyrészt ellenőrizzük hogy van e írási jogunk a downloads nevű könyvtárra, hiszen ide menti a program a letöltött videókat, másrészt ha nincs a gépünkön fent az ffmpeg csomag, akkor telepítsük, különben hibaüzenetbe fogunk botlani.

Lehetőségünk van Magyarosítani is az alkalmazást! Ehhez csak töltsük le ezt a tömörített fájlt, majd csomagoljuk ki a languages könyvtárba. Ezek után a beállítások panelen kiválaszthatjuk anyanyelvünket.

További információért látogass el a hivatalos weblapra!

Jó "idő"töltést!!!

2 megjegyzés:

paci írta...

ez király, köszi!:)

HP írta...

Szívesen! :)