2008. december 31., szerda

xVideoServiceThief-A videóletöltő

Esett itt már szó a Pytube nevű programról, mellyel szintén videókat tölthetünk le webes videómegosztó oldalakról, de azt gondolom hogy az xVideoServiceThief szolgáltatásait tekintve egy újabb lépést jelent ebben a kategóriában. Az egyik dolog amiért ezt mondom, a fogd és dobd technika (Drag & Drop) megjelenése, amely szuper hasznos lehet ha mondjuk az ember egy előadó klipjeit akarja letölteni. Csak rákeresünk, és a találati listából szépen beledobáljuk az xVideoServiceThief kicsiny ablakába a klipeket.


Ezek után a program már tölti is ezeket, ráadásul párhuzamosan a több fájlt. Ha kérjük, akkor ezeket a fájlokat rögtön a kívánt formára konvertálja, és így menti a merevlemezre.


Számtalan beállítási lehetőségünk van, és a támogatott oldalak száma is igen bőséges, de várhatóan a későbbi verziókban ez még tovább bővül, és ezért sem kell semmit tennünk, hiszen automatikusan frissül a program minden indulásnál.
Sok funkciót és előnyt sorolhatnék még fel, de szerintem mindenki próbálja ki, és tapasztalja meg hogy mennyire gördülékeny és kézreálló ez a kis alkalmazás.A telepítés pofon egyszerű, hiszen az egész csomagot letölthetjük egyetlen tömörített fájl formájában, amit csak kicsomagolunk egy nekünk színpatikus könyvtárban, és már indíthatjuk is az xvst nevű fájl segítségével.
Azért egy-két dologra érdemes odafigyelni! Egyrészt ellenőrizzük hogy van e írási jogunk a downloads nevű könyvtárra, hiszen ide menti a program a letöltött videókat, másrészt ha nincs a gépünkön fent az ffmpeg csomag, akkor telepítsük, különben hibaüzenetbe fogunk botlani.

Lehetőségünk van Magyarosítani is az alkalmazást! Ehhez csak töltsük le ezt a tömörített fájlt, majd csomagoljuk ki a languages könyvtárba. Ezek után a beállítások panelen kiválaszthatjuk anyanyelvünket.

További információért látogass el a hivatalos weblapra!

Jó "idő"töltést!!!